21 Ocak 2012 Cumartesi

VODAFONE FREEZONE--MÜTHİŞ KAMPANYA--SİNEMA 1 TL--SADECE BUGÜNE ÖZEL


Vodafone Freezone'den müthiş fırsat. Sömestr tatili dolayısıyla öğrencilere çok önemli bir fırsat sundu. Vodafone Freezone fırsatlarından yararlanabilmek için siteye üye olmak gerekir. Siteye üyelik için buraya tıklayınız. Ayrıca freezone lu  olmanız lazım . Eğer Vodafone lu iseniz telefonunuzdan FREEZONE yazıp 1525 e   ÜCRETSİZ  bir sms atıyorsunuz ve üyeliğiniz başlamış oluyor. Gelelim sadece bir günlük olan kampanyaya...



Sadece bugüne özel Avşar Sinemalarında film izlemek 1 tl . Evet yanlış duymadınız. Yapmanız gereken tek şey www.vodafonefreezone.com sitesine girip üye olduktan sonra fırsatlar bölümüne girip Hemen Al butonuna basmak. En fazla 5 adet sinema bileti alabilirsiniz. Biletleri aldıktan sonra ekrana bilet kodları yansıyacaktır. Bunları ayrıca bir kağıda yazmanıza gerek yok. Sağ üstte hesabım kısmına girip oradan da fırsatlarım kısmına girdiğiniz de görebilirsiniz. Artık sinemeya gidebilirsiniz. Kodları görevliye verip 1 tl ödedikten sora artık keyfinize bakabilirsiniz.
NOT: Kampanya kurallarını okuyun. Hangi ilde Avşar Sinemaları olduğu yazıyor. O kısma dikkatlice bakın



                                           GELELİM 2.KAMPANYAYA 
Freezone'nun diğer kampanyası ise KFC den . Burada ise XTRİME MENÜ 15,40 yerine Freezone kampanyası ile sadece 5 tl.Menünün içinde neler olduğunu buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz. Yine en fazla 5 adet alabilirsiniz. Afiyet olsun.

ALDIĞINIZ KAMPANYA KODLARI 22 OCAK-6 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDADIR. UNUTMAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

;